Error at startup

Home Forums Software Bug Reports Error at startup

This topic contains 21 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Eric Eric 11 months, 1 week ago.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #3049
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    INSTALL_FAILED_MISSING_SHARED_LIBRARY usually points to the maps library not being installed properly, or maybe an old version…

    #3050
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant

    I don’t use maps , just waze. I will check if is updated and i will try again.

     

    #3051
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    maybe that’s why.  Autosense relies on google maps for it’s internal maps.  even if you don’t use it, it needs to be there.

    #3052
    Profile photo of that_kid
    that_kid
    Participant

    I haven’t tried the very latest nightly but I know the one prior to the latest would crash whenever launched on my C2.  Even after total removal of the previous version.

    #3053
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant

    Well is not from maps. I installed and updated and i have the same problem.

    Maybe can be from play store. I will reinstall everything when android 6.0 will be ready.

    But is very strange that i don’t have any problem with any application , why autosense have problem?

    This is the question that i think the problem is not from my software , play store , maps, os ….

    #3054
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant

    I reinstalled everything from scratch and now working. Maybe the problem was from gapps …

     

    Thanks.

    #3056
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    Glad you finally got it.  I really don’t know what the problem was, but it works. awesome.

    Sorry I haven’t been around much, I moved in September, to a town about 700km from where I used to live.  It’s been a pretty big adjustment, trying to get settled, find a place to live, a job, etc…

    But things are looking up, and I’m hoping to get back into AutoSense again.  There hasn’t been a lot of anything happening.  I started writing unit tests before I moved, and I think I’ll keep doing that, kinda get me back into the code.

     

     

  • Author
    Posts
  • #3049
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    INSTALL_FAILED_MISSING_SHARED_LIBRARY usually points to the maps library not being installed properly, or maybe an old version…

    #3050
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant
    • Offline

    I don’t use maps , just waze. I will check if is updated and i will try again.

     

    #3051
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    maybe that’s why.  Autosense relies on google maps for it’s internal maps.  even if you don’t use it, it needs to be there.

    #3052
    Profile photo of that_kid
    that_kid
    Participant
    • Offline

    I haven’t tried the very latest nightly but I know the one prior to the latest would crash whenever launched on my C2.  Even after total removal of the previous version.

    #3053
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant
    • Offline

    Well is not from maps. I installed and updated and i have the same problem.

    Maybe can be from play store. I will reinstall everything when android 6.0 will be ready.

    But is very strange that i don’t have any problem with any application , why autosense have problem?

    This is the question that i think the problem is not from my software , play store , maps, os ….

    #3054
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant
    • Offline

    I reinstalled everything from scratch and now working. Maybe the problem was from gapps …

     

    Thanks.

    #3056
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    Glad you finally got it.  I really don’t know what the problem was, but it works. awesome.

    Sorry I haven’t been around much, I moved in September, to a town about 700km from where I used to live.  It’s been a pretty big adjustment, trying to get settled, find a place to live, a job, etc…

    But things are looking up, and I’m hoping to get back into AutoSense again.  There hasn’t been a lot of anything happening.  I started writing unit tests before I moved, and I think I’ll keep doing that, kinda get me back into the code.

     

     

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)

You must be logged in to reply to this topic.