nightly 2

Home Forums Hardware UDOO nightly 2

This topic contains 22 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of -Jeff- -Jeff- 1 year, 3 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • #2631
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant

    I can’t post or edit on nightly topic 🙁

    I installed again , nightly version and i flash it the Firmware for Arduino Due Nightly also.

    ”Unfortunately, AutoSense has stopped”

    • This topic was modified 1 year, 5 months ago by Profile photo of Eric Eric.
    #2634
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    OK, I will try to reproduce the problem.

    The latest crash didn’t show up in my reports, so I don’t know what happened.

    You have Android 4.4.2 with gapps installed correct?

    #2636
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant

    Yap…

    #2637
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    I’ve just pushed a new nightly.  It’s got a bunch of bug fixes and library updates.  Give it a go and let me know if it works.

    #2638
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant

    Same message :(. Is strage because stable working.

    #2639
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    My guess is it’s the database trying to upgrade.  If you clear all the data and cache under Settings/Apps and try again, I believe it should work.

    #2640
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    Any HD tuner fixes you need me to check/test?

    #2641
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant

    @eric, nop, not working.

    #2642
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    Nothing HD yet.  I am so far behind in my progress.

    As for the UDOO problem, I’ll keep looking,  I’m not getting any crash reports, so I really don’t know what’s happening, I’m just shooting in the dark…

    #2643
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant

    Hi Eric,

    on serial , efter the udoo start , and try to load Autosense , i have this error :
    EXT4-fs error (device mmcblk0p6): ext4_ext_check_inode:440: inode #13: comm Thread-52: bad header/extent: invalid magic – magic 0, entries 0, max 0(0), depth 0(0)
    Is something familiar to you?
    Thanks.

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by Profile photo of Eric Eric.
    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by Profile photo of Eric Eric.
    #2646
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    That is a file system error.  You could try running fsck and see if it helps.  Otherwise your SD card might be bad.

    #2648
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    @idorel77 did you get anywhere?  I can’t get AutoSense to crash on startup.  I’ve got a fresh install with Android 4.4.4 and no matter what I can’t do it.

    Maybe something related to your other error you posted.

    #2649
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant

    Not yet. Is strange because with stable i have no problems. I don’t know what is the cause. I know the Udoo is full of bugs but for now i don’t have another solution.

    Today i will receive a new sd card. i will try with that.

     

    Thanks.

    #2663
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    Just want to say I’ve pushed a new nightly.  Fixed a few bugs.  I’m trying to get back into the code, it’s been a while.

    #2664
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    What has been added? I will update these when I get home..

     

  • Author
    Posts
  • #2631
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant
    • Offline

    I can’t post or edit on nightly topic 🙁

    I installed again , nightly version and i flash it the Firmware for Arduino Due Nightly also.

    ”Unfortunately, AutoSense has stopped”

    • This topic was modified 1 year, 5 months ago by Profile photo of Eric Eric.
    #2634
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    OK, I will try to reproduce the problem.

    The latest crash didn’t show up in my reports, so I don’t know what happened.

    You have Android 4.4.2 with gapps installed correct?

    #2636
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant
    • Offline

    Yap…

    #2637
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    I’ve just pushed a new nightly.  It’s got a bunch of bug fixes and library updates.  Give it a go and let me know if it works.

    #2638
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant
    • Offline

    Same message :(. Is strage because stable working.

    #2639
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    My guess is it’s the database trying to upgrade.  If you clear all the data and cache under Settings/Apps and try again, I believe it should work.

    #2640
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    Any HD tuner fixes you need me to check/test?

    #2641
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant
    • Offline

    @eric, nop, not working.

    #2642
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    Nothing HD yet.  I am so far behind in my progress.

    As for the UDOO problem, I’ll keep looking,  I’m not getting any crash reports, so I really don’t know what’s happening, I’m just shooting in the dark…

    #2643
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant
    • Offline

    Hi Eric,

    on serial , efter the udoo start , and try to load Autosense , i have this error :
    EXT4-fs error (device mmcblk0p6): ext4_ext_check_inode:440: inode #13: comm Thread-52: bad header/extent: invalid magic – magic 0, entries 0, max 0(0), depth 0(0)
    Is something familiar to you?
    Thanks.

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by Profile photo of Eric Eric.
    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by Profile photo of Eric Eric.
    #2646
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    That is a file system error.  You could try running fsck and see if it helps.  Otherwise your SD card might be bad.

    #2648
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    @idorel77 did you get anywhere?  I can’t get AutoSense to crash on startup.  I’ve got a fresh install with Android 4.4.4 and no matter what I can’t do it.

    Maybe something related to your other error you posted.

    #2649
    Profile photo of idorel77
    idorel77
    Participant
    • Offline

    Not yet. Is strange because with stable i have no problems. I don’t know what is the cause. I know the Udoo is full of bugs but for now i don’t have another solution.

    Today i will receive a new sd card. i will try with that.

     

    Thanks.

    #2663
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    Just want to say I’ve pushed a new nightly.  Fixed a few bugs.  I’m trying to get back into the code, it’s been a while.

    #2664
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    What has been added? I will update these when I get home..

     

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)

You must be logged in to reply to this topic.