App Launch Error

Home Forums Software Bug Reports App Launch Error

This topic contains 21 replies, has 0 voices, and was last updated by Profile photo of Eric Eric 4 years, 9 months ago.

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • #386
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    Thanks for the detailed feedback. I will have to try plugging in a second FTDI device and see what happens.
    Did you have two devices plugged in, or just two FTDI apps installed?
    I know the firmware needs much work, but I’ve been struggling with the Ardu

    #389
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    I just had the apps installed.. Nothing rise connected yet. Thought trying just the apps only made the most sense

    #390
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    It might be the way the system enumerates devices. I’ll have to try it out and look into it. But I’m leaving for vacation tomorrow morning, so it will have to wait until next week when I’m back.

    #391
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    @eric wrote:

    It might be the way the system enumerates devices. I’ll have to try it out and look into it. But I’m leaving for vacation tomorrow morning, so it will have to wait until next week when I’m back.

    No probl

    #396
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    Hey Jeff

    Trying to look into this issue now. Which apps have you installed that you noticed caused the issues? I’d like to duplicate the issue so I can fix it.

    #397
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    The HDTuner app I have talked about and ALDLdroid

    #400
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    New version seemed to fix my issue with arduino..

    Now I need to start working on the arduino controls

    #401
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    Awesome. The latest was just bug fixes.
    I’ve been rewriting all of the Arduino code to be more robust and abstracted. It’s coming along nicely.
    I plan on starting the HT Tuner stuff next.

  • Author
    Posts
  • #386
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    Thanks for the detailed feedback. I will have to try plugging in a second FTDI device and see what happens.
    Did you have two devices plugged in, or just two FTDI apps installed?
    I know the firmware needs much work, but I’ve been struggling with the Ardu

    #389
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    I just had the apps installed.. Nothing rise connected yet. Thought trying just the apps only made the most sense

    #390
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    It might be the way the system enumerates devices. I’ll have to try it out and look into it. But I’m leaving for vacation tomorrow morning, so it will have to wait until next week when I’m back.

    #391
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    @eric wrote:

    It might be the way the system enumerates devices. I’ll have to try it out and look into it. But I’m leaving for vacation tomorrow morning, so it will have to wait until next week when I’m back.

    No probl

    #396
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    Hey Jeff

    Trying to look into this issue now. Which apps have you installed that you noticed caused the issues? I’d like to duplicate the issue so I can fix it.

    #397
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    The HDTuner app I have talked about and ALDLdroid

    #400
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    New version seemed to fix my issue with arduino..

    Now I need to start working on the arduino controls

    #401
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    Awesome. The latest was just bug fixes.
    I’ve been rewriting all of the Arduino code to be more robust and abstracted. It’s coming along nicely.
    I plan on starting the HT Tuner stuff next.

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)

You must be logged in to reply to this topic.