Comments on Overhaul

Home Forums Autosense General Discussion Comments on Overhaul

This topic contains 26 replies, has 0 voices, and was last updated by Profile photo of Eric Eric 2 years, 4 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Author
    Posts
  • #130
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    Eric,

    Personally I am okay with the wipeout of buttons, I don’t have this in my car yet and it is the middle of winter here.. so no big deal to me..

    Okay on to the comments:
    Home buttons
    When I have a button with an image it is

    #553
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    picture of the off sized button:

    #554
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    Better picture.. all where setup using ‘Open Specific App’

    #555
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    Another couple thoughts:

    Can we get an option to turn off the following:
    – Battery %
    – Brightness

    These would be nice to remove, but not needed

    #560
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    Thanks for the comments.
    I’m looking into the image issue right now. I’m guessing my resize code isn’t working properly..
    The Settings button will stop following if you manually pick a position on a screen, any position on any screen, otherwise I need t

    #561
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    Also, which version of Android are you running? I’m on Lollipop and can’t get the icon issue to reproduce yet.

    #564
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    @eric wrote:

    Also, which version of Android are you running? I’m on Lollipop and can’t get the icon issue to reproduce yet.

    4.4.2

    Also I was thinking on the image thing.. if I edit the arduino button and press the bl

    #562
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    Right now you can’t add your own. It’s something I’m working on and will be available eventually. In the mean time, if you like, you can provide the image you like and I’ll include it in the build. It needs to be 150x150px.

    #565
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    @eric wrote:

    Right now you can’t add your own. It’s something I’m working on and will be available eventually. In the mean time, if you like, you can provide the image you like and I’ll include it in the build. It needs to be 150×150

    #566
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    EDIT: BUtton sizing.. only happens with app specific only.. Question, do oyu know what DPI you are set up for? I have to resize the app to fit right, maybe I have the DPI wrong

    Missed that until just now.

    I’m set at 128

    #567
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    The icons weren’t doing that before correct? Has anything else changed? My resize and load icon code didn’t change at all. Still I think I can improve it, but I’m not sure where yet.

    #568
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    Autosense Crash when trying to Set pin 10 on my DUe to Start-up..

    Also pressing the toggle button as an output for DUE seems to be finicky.. if I select any other then toggle it seems to work

    #569
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    @eric wrote:

    The icons weren’t doing that before correct? Has anything else changed? My resize and load icon code didn’t change at all. Still I think I can improve it, but I’m not sure where yet.

    Fixed my button si

    #570
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant

    I will just keep this thread going..

    Remind me.. how does the startup option on an output in arduino work?

    #563
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster

    @-=Jeff=- wrote:

    Autosense Crash when trying to Set pin 10 on my DUe to Start-up..

    Also pressing the toggle button as an output for DUE seems to be finicky.. if I select any other then toggle it seems to work

    I’ve go

  • Author
    Posts
  • #130
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    Eric,

    Personally I am okay with the wipeout of buttons, I don’t have this in my car yet and it is the middle of winter here.. so no big deal to me..

    Okay on to the comments:
    Home buttons
    When I have a button with an image it is

    #553
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    picture of the off sized button:

    #554
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    Better picture.. all where setup using ‘Open Specific App’

    #555
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    Another couple thoughts:

    Can we get an option to turn off the following:
    – Battery %
    – Brightness

    These would be nice to remove, but not needed

    #560
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    Thanks for the comments.
    I’m looking into the image issue right now. I’m guessing my resize code isn’t working properly..
    The Settings button will stop following if you manually pick a position on a screen, any position on any screen, otherwise I need t

    #561
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    Also, which version of Android are you running? I’m on Lollipop and can’t get the icon issue to reproduce yet.

    #564
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    @eric wrote:

    Also, which version of Android are you running? I’m on Lollipop and can’t get the icon issue to reproduce yet.

    4.4.2

    Also I was thinking on the image thing.. if I edit the arduino button and press the bl

    #562
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    Right now you can’t add your own. It’s something I’m working on and will be available eventually. In the mean time, if you like, you can provide the image you like and I’ll include it in the build. It needs to be 150x150px.

    #565
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    @eric wrote:

    Right now you can’t add your own. It’s something I’m working on and will be available eventually. In the mean time, if you like, you can provide the image you like and I’ll include it in the build. It needs to be 150×150

    #566
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    EDIT: BUtton sizing.. only happens with app specific only.. Question, do oyu know what DPI you are set up for? I have to resize the app to fit right, maybe I have the DPI wrong

    Missed that until just now.

    I’m set at 128

    #567
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    The icons weren’t doing that before correct? Has anything else changed? My resize and load icon code didn’t change at all. Still I think I can improve it, but I’m not sure where yet.

    #568
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    Autosense Crash when trying to Set pin 10 on my DUe to Start-up..

    Also pressing the toggle button as an output for DUE seems to be finicky.. if I select any other then toggle it seems to work

    #569
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    @eric wrote:

    The icons weren’t doing that before correct? Has anything else changed? My resize and load icon code didn’t change at all. Still I think I can improve it, but I’m not sure where yet.

    Fixed my button si

    #570
    Profile photo of -Jeff-
    -Jeff-
    Participant
    • Offline

    I will just keep this thread going..

    Remind me.. how does the startup option on an output in arduino work?

    #563
    Profile photo of Eric
    Eric
    Keymaster
    • Offline

    @-=Jeff=- wrote:

    Autosense Crash when trying to Set pin 10 on my DUe to Start-up..

    Also pressing the toggle button as an output for DUE seems to be finicky.. if I select any other then toggle it seems to work

    I’ve go

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)

You must be logged in to reply to this topic.